nu: ibiza

BLOGPablo van Gastel

Premium design, maar ook beïnvloed door de jaren zestig.

Ibiza is een populaire bestemming, met name voor levensgenieters, partypeople en zingevingszoekers

Onderdeel van de groeiende aantrekkingskracht is de 'IBIZA stijl - alom vertegenwoordigd van markten tot cafe's en clubs, winkels en events tot verpakkingen; betiteld als hippy style en ibiza chic vinden we diverse gemengde materialen, mixen van natuurlijke en grafische elementen, extraverte creaties, glitter en glamour en vrolijke verwijzingen naar de kleurrijke sixties. 
Daarnaast kent het eiland ook een sterke drive naar premium design, gestuwd door de überrijken, die de clubs en bars uitkiezen om ongegeneerd hun rijkdom te tonen.

5 voorbeelden van inspirerende merken en verpakkingen

Sal de ibiza

Op Ibiza zijn enkele zoutvelden te vinden, die puur en handgeoogst de grondstof vormen voor het merk Sal de Ibiza. Een mooie range zeezoutproducten met extensies naar chips, noten en chocolade. Voor de merk identiteit is een frisse zeegroene (Tiffany Turquoise) kleur gekozen, typisch voor het eiland. Het logo kent een rond de zonnegod Tanit lopende merktypografie en de kleurrijke weergave van smaakvarianten, geven het zoutmerk een smaakvol en modern artisanaal gevoel.


Meer op http://www.marketingonline.nl/...